Skt. Anne Fysioterapi – din lokale fysioterapeut i Odense

Vi er et team på 4 fysioterapeuter, som hver især har mange års erfaring. Vi kan både give behandling af akutte smerter, længere varende problemer, graviditetsgener, korrektioner af arbejdsstillinger, genoptræning, træningsprogrammer samt meget andet.

Vi lægger stor vægt på, at få dig med i behandlingen, dvs. at give dig en forståelse af problematikken og dermed det bedst mulige resultat. Vi vil gerne tilbyde dig, at få netop den behandling som hjælper dig.

Vi gør meget ud af efteruddannelse og forsøger hele tiden af dygtiggøre os via. kurser mv.

Vores team består af:

Lena Gyldendal Lind

Lena varetager alle problematikker / behandlinger på klinik. Hun varetager udebehandlinger (behandling i eget hjem) og holdtræning, og har mange års erfaring med at træne patienter, både vedligeholdende træning og genoptræning. Lena er Gynops certificeret og varetager alle problematikker vedr. bækkenbundstræning mv.

Inge Kornbek Pedersen

Inge varetager alle problematikker / behandlinger på klinik. Hun er certificeret i: ajribehandling, steroidinjektionsteknikker. Hun har deltaget i flere forskningsprojekter bl.a. indenfor leddegigt og knæsmerter. Inge har alle kurser i Mckenzie og Mulligan, samt muskuloskeletale- og smertekurser fra Manchester University. Hun har stor erfaring med behandling og træning af rygpatienter.

Jacob Damsted

Jacob varetager alle problematikker / behandlinger på klinik. Han er certificeret i Mckenzie og Mulligan. Har taget alle kurser i Idræts Fysioterapi, og har stor erfaring med sportsskader, genoptræning, styrketræning og træning generelt. Han har der ud over stor erfaring i behandling af babyer og børn.

Peter Elkjær Holdensgaard

Peter varetager alle problematikker / behandlinger på klinik. Han har kurser i Mckenzie og Mulligan og akupunktur. Han har stor erfaring med genoptræning, sportsskader og generel- og vedligeholdende træning.

Tine B. Damsted

Tine har været sekretær her siden 2011 og er den som holder styr på det meste; kalendre, regnskab, specielle behov mv.. ”For mig er det vigtigt, at folk føler sig godt tilpas heroppe, også udover det behandlingsmæssige!”

Alle behandlere benytter tape som en mulig del af behandling.